Äidin hetki -rentoutus

Äidin hetki -rentoutus on henkilökohtainen hetki äidille. Äidin hetki -rentoutuksen pitää Annukka Laitinen, Hypnosynnytys-valmentaja, meditaatio- ja rentoutusohjaaja.
*Annukka tavattavissa seuraavan kerran keväällä 2019.*

Rentoutushetki sopii erinomaisesti vauvaa odottavalle äidille ja myös synnytyksen jälkeen. Kohtaamisen aikana hyödynnetään Annukan laajaa osaamista äidin sen hetkiseksi parhaaksi ja taivaskaan ei ole rajana työstettäessä juuri kullekin äidille sopivaa rentouden hetkeä! 🙂

Rentoutushetki kestää noin 75min. riippuen äidistä ja sen hetkisestä tilanteesta.

Alkukeskustelun aikana käydään läpi äidin odotuksia ja toiveita rentoutukseen ja rentoutushetki muotoutuukin aina näiden toiveiden pohjalta kullekin odottajalle tai synnyttäneelle sopivaksi. Rentoutushetken aikana voidaan käyttää mielikuvarentoutusta ja sen avulla vahvistaa äidin luottamusta raskauteen, synnytykseen ja vauva-aikaan. Odottavan tai synnyttäneen äidin kehoa voidaan myös rentouttaa esimerkiksi Rebozo-tekniikan avulla.

Rebozo-rentoutus on lähtöisin Meksikosta, jossa kätilöt tekevät odottaville äideille rebozo-rentoutusta odotuksen ja synnytyksen aikana. Rebozo sanana tarkoittaa ’palaa kangasta’. Rentoutuksen aikana rebozolla (suurella huivilla) tuetaan äidin kehoa eri kohdista ja kehoa keinutellaan pienellä liikkeellä. Liike ja rentoutus suunnataan sitä tarvitsevalle alueelle äidin kehossa. Tekniikoita on monia ja rentoutus tehdään aina äitiä kuunnellen, juuri sen verran kuin äidistä tuntuu sillä hetkellä hyvältä. Rebozon tasainen liike vie luontaisesti kohti rentouden tilaa.

Kohtaamisessa voidaan tehdä myös odottajan kehoa tasapainottavia liikkeitä. Kehoa tasapainottavat liikkeet voivat auttaa myös vauvaa löytämään parhaan mahdollisen asennon synnytystä varten. Voit tutustua kehoa tasapainottaviin harjoituksiin halutessasi Spinning babies -sivustolla (engl.). Kohtaamisessa ja keskustellessa odottajat saavat myös vinkkejä synnytykseen valmistautumiseen.

Äidin rentoutus -hetken aikana tehdyt harjoitteet on myös helppoa ja turvallista ottaa mukaan arkeen ja saada niiden kautta edelleen pieniä lataushetkiä arjen keskelle.

Varaa aikasi tästä!

Voit myös varata ajan numerosta 044 313 2066.

 

Comments are closed