Henkilökunta

Erja Laapas

Olen ammatiltani osteopaatti D.O. (2013) ja fysioterapeutti AMK (2004). Parhaillaan erikoistun psykofyysiseen fysioterapiaan. Tutkin ja hoidan asiakkaani kehoa ja mahdollisia kipuja tai vaivoja elämän ja tilanteiden kokonaisuutena. Suorastaan innostun, kun huomaan ’kaiken vaikuttavan kaikkeen’ ja olevan kytköksissä keskenään -kuinka loogisesti ja oikein keho toimii vaikkapa silloin, kun se kiireisen työjakson päätteeksi ilmoittaa levon tarpeesta lamaannuttavalla, sairaslomaa vaativalla selkäkivulla. Tätä asiakkaani kehon kertomaa elämäntarinaa käytän pitkän käsillä hoitamisen työkokemukseni lisäksi yhtenä osana hoitotyötäni: mietin asiakkaan kanssa yhdessä mitä muutakin kipujen tai vaivojen taustalla voi olla kuin esimerkiksi huono työergonomia tai surkea tyyny katkonaisten yöunien riesana: miksi oireilusi tai kipusi tuli juuri nyt, mitä anatomiasi kertoo siitä, mitä kehosi haluaa kertoa siitä Sinulle, mitä ryhtisi kertoo elämästäsi minulle? Mitkä harjoitteet tukevat Sinua ja kehoasi juuri nyt -olisiko parempi vähentää vai lisätä elämään jotakin, lähdetäänkö liikkelle syvien vatsalihasten hermotuksesta vai kenties siitä, että menisit aiemmin nukkumaan.

Olen naimisissa Markon kanssa, joka työskentelee myös Osteofysio Laapas Oy:ssä. Olen eläinrakas ja helposti liikuttuva ihminen. Meillä on kaksi koiraa sekä kissa. Tykkään raittiista ilmasta, lukemisesta, musiikin kuuntelusta, aikaisin nukkumaan menemisestä sekä aikaisin nousemisesta. Harrastan hiihtoa ja astangajoogaa sekä tykkään kovasti myös kaikenlaisesta toiminnallisesta harjoittelusta. Syön aika usein valkosipulia -pahoittelen! 😀 😉 Olen penkkiurheilija ja minut löytää lähes jokaisesta SaiPan kotipelistä.

Olen ollut yrittäjänä vuodesta 2008 lähtien ja toimin Osteofysio Laappaan toimitusjohtajana -minuun voit siis ottaa yhteyttä kaikissa yritykseemme liittyvissä asioissa, mm. yhteistyöehdotuksia punnitsen mielelläni kanssasi. Teen työni syvältä sydämestä asti innostuen ja pyrin kehittämään yritystämme jatkuvasti asiakkaidemme parhaaksi.

Tapaamistamme mielenkiinnolla odottaen, Erja

Marko Innanen

Olen ammatiltani koulutettu hieroja ja opiskelen viimeistä vuotta osteopatiaa Osteopatiakoulu Atlaksessa. Asun vaimoni Erjan, joka työskentelee myös Osteofysio Laapas Oy:ssä, ja lemmikkieläintemme kanssa maaseudulla. Suuren osan vapaa-ajastani käytän urheillen, joko maantie- tai maastopyöräillen, jääkiekkoa pelaten, kuntosalilla, juoksulenkeillä sekä astangajoogassa. Opiskelen itsekseni espanjaa ja haaveilen Espanjaan muutosta. Puhun, mutisen -ja kiroilenkin, helposti itsekseni. 😉

Hierontaotteeni ovat luontaisesti melko napakat, mutta toki sovellan tekniikoita asiakkaani mukaan. Yhdistän halutessasi osteopatian koko ajan kasvavaa oppia myös hierontoihini. Hierojakoulutuksessa olen opiskellut myös pehmeitä niveltekniikoita nivelien ongelmien hoitoon.

Terveisin, Marko

Tiina Laapas

Olen koulutukseltani osteopaatti D.O. (2014), koulutettu hieroja (2012) ja lähihoitaja.

Asun Lappeenrannan Ylämaalla ja minulla on työtilat myös kotonani autotallin päädyssä. Vapaa-ajallani teen puutarhatöitä, sisustan kotiani, kudon villasukkia, luen, touhuan Aki-koirani kanssa ja opiskelen -lisää osteopatiaa sekä laajasti kaikkea terveyteen ja ravintoon liittyvää. Rakastan koiria ja vastaanotollani saatan tutulta asiakkaalta tiedustella ensimmäiseksi hänen koiransa kuulumisia! 😀 Tykkään lukea kertomuksia perinnerakentamisesta ja keväisin lumen alta paljastuva puutarha saa hullaantumaan -ruusut ja alppiruusut ovat lemppareitani. 🙂

Kiinnostuin osteopatiasta kokonaisvaltaisena hoitomuotona jo 90-luvulla luettuani siitä artikkelin, mutta vasta tyttäreni Erjan aloitettua osteopatian opinnot vuonna 2009, rohkenin hakeutua itsekin sitä opiskelemaan -valmistuen nelivuotisesta koulutuksesta vuonna 2014. Osteopatiassa minua kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus ja osteopatian yksi perusperiaatteista: ”keho voi parantaa itse itsensä, kun sille antaa mahdollisuuden”.

Kuulun siihen ihmisryhmään, jota ’eniten kiinnostaa kaikki’. 😉 Aivan erityisesti minua kiinnostaa ikääntyminen: miten joku ikääntyy terveenä, vaikuttaa iättömältä sekä säilyttää elämänhalunsa ja joku toinen taas ei. Uskon, että keho tallentaa kaiken elämän aikana kokemansa; surut, muistot ja tunteet lihas-ja kudosmuistiinsa. Jos niitä ei ole tavalla tai toisella käsitelty, ne jäävät kehoon aiheuttaen ryhtimuutoksia, kipuja, sairauksia ja ennenaikaista vanhenemista. Näiden jännitysten purkaminen kehosta on todella tarpeellista ja mielenkiintoista -ja se on osteopatiaa.

Tapaamisiin, Tiina

 

Laura Mäkinen

Olen koulutettu hieroja ja erikoistunut Voice Massage -koulutuksella purentaongelmiin ja äänentuottoon sekä niihin läheisesti liittyvien lihasten hoitoon hieronnan keinoin. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 1984, joten olen hieronut tähän mennessä jo 34vuotta. Voice Massagella olen auttanut asiakkaitani viimeisen 13vuoden ajan.

Olen kotoisin Nurmeksesta, Pohjois-Karjalasta. Elämä kuljetti minut Etelä-Karjalaan ja aloitin Osteofysio Laapas Oy:ssä työt kesäkuussa 2016. Minulla on kolme aikuista, ihanaa lasta: Roope, Mari ja Arttu. 🙂 Adoptoin vastikään Alma-koiran Bosniasta ja Alman kanssa tykkäämme tehdä pitkiä kävely- ja patikointireissuja. Pidän myös musiikin kuuntelusta. Olen ”vähän” hajamielinen tavaroideni kanssa.. viimeeksi työpaikalla etsittiin avaimiani, jotka Erja onnistui lopulta löytämään päällä olevan takkini hupun pohjalta..! 😉

Asiakkaani ovat kokeneet hierontani olevan melko voimakasta muokkaavalla, syvällä, venyttävällä ja kuuntelevalla tavalla -löydän sinusta myös niitä ’makkeen kippeitä’ kohtia. Sovellan toki otteeni sopiviksi aina asiakkaani mukaan. Olen kokenut hieroja koskien koko kehoa, mutta niskahartiaseudun moninaiset ongelmat ovat erityisosaamistani.

Odotan mielenkiinnolla tapaamistamme!

Terkuin, Laura

 

Hanna Kuukka


Olen elämäntaidon valmentaja (MB Elämäntaidon valmentaja, Master Coach) ja reiki-hoitaja (II-taso). Olen koulutukseltani myös hammashoitaja.

Helsingin ja Rooman vuosien jälkeen olen palannut juurilleni Etelä-Karjalaan. Perheeseeni kuuluu aviomies, kolme lasta ja koiria. Harrastan ratsastusta sekä MP pilatesta ja nautin ulkoilusta kuopukseni kanssa, etenkin mäenlasku Stigalla on mahtavaa! 😀 Tykkään myös matkustella ja suosikkikohteeni on Italia. Pyrin käymään vuosittain myös ihanassa Islannissa vaeltamassa islanninhevosilla. Olen elämäniloinen ja innostun helposti uusista asioista.

Minua kiinnostaa kovasti ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen lisääminen. Olen oman elämäni kautta kokenut, kuinka henkinen ja fyysinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä ja miten tärkeää näiden tasapaino onkaan hyvinvoinnille. Näen ja koen ihmisen kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen: keho, sydän, mieli – näitä ei voi erottaa toisistaan! 🙂

Tapaamisiin, Hanna

Comments are closed