Elämäntaidon valmennus

Elämäntaidon valmennus sopii jokaiselle, joka kaipaa selkeyttä tai uusia näkökulmia elämäänsä. Valmennus auttaa oivaltamaan, mitä todella haluat ja mikä on juuri Sinulle oikea reitti kulkea kohti haluamaasi muutosta. Valmennus on ratkaisukeskeistä, eteenpäinvievää ja se etenee aina valmennettavan valitsemalla tahdilla sekä on luottamuksellista. Elämäntaidon valmennus auttaa Sinua tekemään oikeita valintoja elämäsi käännekohdissa.

Elämäntaidon valmennus ei ole terapiaa. Valmennuksen tehtävänä on löytää Sinussa piilevät voimavarat ja ottaa ne käyttöön. Valmentaja auttaa valmennettavaa itse oivaltamaan ne olennaiset asiat, jotka ovat tärkeitä juuri hänelle. Tavoitteena on onnellisempi olotila sekä tunne siitä, että johdat itse omaa elämääsi! Elämäntaidon valmennusta Sinulle tarjoaa Hanna Kuukka.

Valmennuksen avulla voit esimerkiksi
-löytää ratkaisuja elämäsi  käännekohdissa
-löytää tavan elää oman itsesi näköistä elämää
-lisätä itsetuntemustasi
-kirkastaa tavoitteesi
-oppia päästämään irti sellaisesta mikä ei enää palvele Sinua
-löytää oman polkusi
-oppia johtamaan itseäsi paremmin

Varaa tapaamiseen aikaa noin 60min.

Valmentajan tehtävä on auttaa Sinua löytämään vastaukset sisältäsi ja kannustaa sekä tukea Sinua matkallasi!

Varaa aikasi tästä!

Voit myös varata ajan numerosta 044 313 2066

 

Työyhteisövalmennus

Henkilöstönsä henkisestä hyvinvoinnista ja kasvusta huolehtiva työnantaja ymmärtää, että työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. Valmennuksen avulla voidaan saada positiivisia ja pitkäaikaisia vaikutuksia työntekijöiden hyvinvointiin, jaksamiseen ja työssä viihtymiseen.

Valmennus lisää motivaatiota, ratkaisukykyä ja yhdessä työskentelemisen taitoja. Valmennuksella voimaantunut työntekijä levittää menestystä ja hyvää oloa myös ympärilleen. Onnelliset ihmiset tekevät myös parempaa tulosta!
Työyhteisövalmennus on erinomainen lisä yritysten työhyvinvoinnin kasvattamiseen ja henkilöstön kehittämiseen. Lisätiedot, hinnat ja varaukset Hanna Kuukalta.

Comments are closed