Reiki

Reiki on energiahoitomuoto, joka lempeästi ja luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme kokonaisuutta tasapainoon rentoutumisen kautta. Reiki-hoito auttaa energioita virtaamaan vapaasti, jolloin kehon energiavarastot täyttyvät ja voimistavat näin kehon omaa viisautta pyrkiä sen hetkiseen parhaimpaansa.

Hoidettava saa energiaa hoitajan käsien kautta. Energia ei ole peräisin hoitajasta, vaan välittyy hänen kauttaan hoidettavalle. Reikillä Sinua hoitaa Hanna Kuukka.

Reikiä on käytetty hoitomuotona jo tuhansia vuosia ja sen perusajatuksena on, että me kaikki olemme osa energeettistä kokonaisuutta ja että meissä kaikissa on energiaa ja energiakeskuksia ja -kanavia. Useimmilla aikuisilla kehon energiakanavat ovat kuitenkin tukossa tai niiden virtaus on heikentynyt esimerkiksi stressin tai sairauksien vuoksi. Reiki-hoidon tarkoitus on rentouttaa ja rauhoittaa -saatat jopa nukahtaa hoidon aikana. Hoito tapahtuu rauhallisessa hoitohuoneessa, lempeän musiikin soidessa taustalla. Hoito voidaan tehdä joko hoitopöydällä tai tuolilla istuen. Hoidettavan vaatetuksen on hyvä olla mukava ja väljä.

Reiki-hoitaja käy hoidossa läpi kehon energiakeskukset eli chakrat pitämällä käsiään niiden päällä. Hoidettava saattaa tuntea virtauksia, kylmää tai lämpöä tai jotkut eivät tunne mitään erityistä. Pintaan voi nousta myös erilaisia tunteita, joista voit halutessasi keskustella hoitajan kanssa. Energiavarastojen tasapainottuminen voi auttaa palautumaan stressistä, voimistaa tietoisuutta omista ajatuksista ja tunteista sekä voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta, jolloin olo on kokonaisvaltaisesti parempi.

Reiki-hoito sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin täydentävänä hoitona.

Lapset ja alle 18-vuotiaat tulevat hoitoon aina huoltajansa kanssa.

Reiki-hoidolla ei koskaan korvata lääkärin määräämää hoitoa, eikä se toimi lääkkeenä sairauksiin.

Olet lämpimästi tervetullut Hannalle rentoutumaan reiki-hoitoon! Reiki-hoito kestää noin 60min.

Varaa aikasi tästä!

Voit myös varata ajan numerosta 044 313 2066

Comments are closed