Scio

Scio = Scientific Consciousness Interface Operation System

Scio on laite, jolla voidaan tutkia kehon tilaa.
Scion keksijä ja kehittäjä on Prof. William Nelson (lääkäri, naturopaatti, homeopaatti ja kvanttifyysikko). Nykyinen Scio-laite on 20 vuoden kehittelyn tulos. Scion tietokoneohjelmisto on tällä hetkellä maailman laajin elektronisen lääketieteen ohjelmisto, joka pitää sisällään yli 200 eri energeettistä terapiamuotoa.

Scio-hoidon Sinulle tekee Hanna Kuukka tai Pia Villa. Meillä on ilo tarjota Sinulle Scio-hoito nyt edulliseen harjoittelija-hintaan 55€/kerta. Käyntikertaan menee aikaa 60-90min. Scio on erittäin laaja kokonaisuus ja Hanna & Pia ovat keväällä 2018 aloittaneet Scion opiskelun. He osaavat upeasti Scion perusteet, mutta kokemuksen myötä laitteen kanssa työskentely tulee tarkentumaan ja syvenemään edelleen.

Scio mittaa jalkoihin, käsiin ja päähän kiinnitettävien kevyiden pantojen avulla ihon galvaanista reaktiota ja syöttää mitatun datan tietokoneeseen, joka analysoi tulokset ja niiden avulla voidaan laajasta Scion hoito-valikoimasta valita kullekin ihmiselle siihen hetkeen sopiva energeettinen hoito. Hoito tehdään myös Scio-laitteella.

Scio-hoitaja ei ole lääkäri tai terapeutti, ellei näitä koulutuksia ole erikseen hankittu. Hoito ei siis vastaa lääkärillä, terapeutilla tai laboratoriossa käyntiä, vaan sen tarkoituksena on tarjota työkaluja ja tietoa omasta terveydestäsi huolehtimiseen.

Varaa aikasi tästä!

Voit myös varata ajan numerosta 044 313 2066

Comments are closed