Scio

Scio = Scientific Consciousness Interface Operation System

Scio-hoidon Sinulle tekee Hanna Kuukka tai Pia Villa

Scio on bioresonanssilaite. Se mittaa jalkoihin, käsiin ja päähän kiinnitettävien kevyiden pantojen avulla kokonaisuuttasi ja syöttää mitatun datan tietokoneeseen, joka analysoi tulokset ja niiden avulla voidaan laajasta Scion hoito-valikoimasta valita kullekin ihmiselle siihen hetkeen sopiva energeettinen hoito. Hoito tehdään myös Scio-laitteella. Tule hoitoon mukavissa vaatteissa, joissa Sinun on helppo olla ja korut voit jättää kotiin -hoidon aikana rentoudut hoitopöydällä mukavassa makuuasennossa.

Scion keksijä ja kehittäjä on Prof. William Nelson (lääkäri, naturopaatti, homeopaatti ja kvanttifyysikko). Nykyinen Scio-laite on 20 vuoden kehittelyn tulos. Scion tietokoneohjelmisto on tällä hetkellä maailman laajin elektronisen lääketieteen ohjelmisto, joka pitää sisällään yli 200 eri energeettistä terapiamuotoa.

Käyntikertaan menee aikaa 60-90min riippuen siitä, tuletko ensimmäistä kertaa Scio-hoitoon vai oletko jo aiemmin käynyt meillä Sciossa sekä siitä, mitä laite ehdottaa hoidettavaksi hoitohetkellä.

Scio-hoitaja ei ole lääkäri tai terapeutti, ellei näitä koulutuksia ole erikseen hankittu. Hoito ei siis vastaa lääkärillä, terapeutilla tai laboratoriossa käyntiä, vaan sen tarkoituksena on tehdä Sinulle rentouttava bioresonanssi-hoito.

Varaa aikasi tästä!

Voit myös varata ajan numerosta 044 313 2066

Comments are closed