Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvontaan kannattaa hakeutua, kun jokin seksuaalisuuteen liittyvä asia mietityttää. Seksuaalineuvonta tapahtuu vastaanotolla luottamuksellisesti keskustellen. Seksuaalineuvoja on ennenkaikkea luotettava kanssakulkija, jonka kanssa haasteille, mietityttäville asioille tai ongelmille voidaan yhdessä etsiä ratkaisuja. Seksuaalineuvonta voi olla myös tiedon antamista ja ohjausta seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.

Seksuaalineuvontaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ihmiset sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Vastaanotolla on lupa tuoda esille kaikki seksuaalisuuteen liittyvät asiat ja vastaanotolla keskutellaan asioista, jotka asiakas itse haluaa nostaa esille.

Seksuaalisuus on osa kaikkea elämää, ihmisyyttä, minäkuvaa ja kehonkuvaa. Seksuaaliterveyteen ja seksuaaliseen hyvinvointiin voivat vaikuttaa esimerkiksi sairaudet, erilaiset vaivat ja niiden hoidot, lapsuus- ja nuoruusvuosien tapahtumat, parisuhdeongelmat ja uskomukset. Neuvonnassa voi keskustella oman kehon hyväksymisen vaikeuksista, sukupuoli- ja seksuaali-identiteetistä, läheisyyteen liittyvistä asioista, yhdyntäkivuista, haluttomuudesta, nuoruusikään liittyvistä kysymyksistä tai ikääntymisen ja sairauksien, kivun, leikkauksien, raskauden tai synnytyksen vaikutuksista seksuaaliterveyteen.

Meillä seksuaalineuvojasi on Erja Laapas.

Erja on koulutukseltaan myös psykofyysinen fysioterapeutti ja osteopaatti.

Yksi tai kaksi tapaamista seksuaalineuvojan kanssa yleensä riittää. Keskimäärin seksuaalineuvonnassa käydään enintään viisi kertaa. Neuvontaan voi tulla yksin tai kumppanin kanssa.

Ajanvarauksesi jälkeen Erja laittaa Sinulle viestiä, johon hän toivoo, että vastaat ihan lyhyesti omin sanoin, miksi tulet seksuaalineuvontaan. Näin Erja voi hieman miettiä jo etukäteen tulevaa tapaamistanne ja pääsette asiassa hyvin eteenpäin. Jos teet varauksen netin kautta, voit halutessasi kirjoittaa lyhyesti lisätietoihin tulosyyn.

Varaa aika seksuaalineuvontaan tästä!

Voit myös varata ajan numerosta 044 313 2066

Comments are closed