Yrityksemme tarina

Osteofysio Laapas Oy on saanut alkunsa perustamastani toiminimestä vuonna 2008. Aloitin silloin fysioterapeutin työt yrittäjänä. Vuonna 2012 vaihdoin yritysmuotoa ja syntyi Osteofysio Laapas Oy. Yrityksen nimi muotoutuu osteopaatin ja fysioterapeutin ammateistani.

Osteofysio Laapas Oy toimii aina asiakkaan yksilöllisiä tarpeita kuunnellen, laajan ammatillisen koulutuksen pohjalta ja hoitaa Sinua pintaa syvemmältä.

Tehtävämme on löytää terveytesi.

Logossamme on puu ja huomaat puiden valloittaneen myös toimitilamme sisustuksen. Puu on luontevasti valikoitunut logoomme, koska puut ovat aivan samanlaisia kuin me ihmisetkin! 🙂 Meillä molemmilla on juuret ja niiden muodostuminen ja vakaus vaikuttavat suuresti terveydentilaamme nyt, sekä tulevaisuudessa. Meillä molemmilla on runko, jonka on hyvä olla sekä vahva että taipuisa kestääkseen elämän mukanaan tuomat tuulet ja erilaiset olosuhteet. Meillä molemmilla on oksat, joiden ei toivoisi kuormittuvan liikaa, vaan rungon olisi hyvä hoitaa päätyöt sallien oksien liikkua rennosti mukana. Meidän molempien terveyteen vaikuttavat juuret, perimämme, persoonamme, olemuksemme ja ympäristömme. Meillä molemmilla on myös loputon viisaus sisällämme -kuinka upeita yksityiskohtia puut sisältävät ja kuinka viisas luonto onkaan kasvattaessaan puun! Se sama viisaus ja luonnollisuus on myös meissä ihmisissä, mutta tarvitsemme joskus apua siihen, että kehomme pääsee toimimaan niin kuin sen on tarkoitettu toimivan.

Kehosi on paras ystäväsi ja se pyrkii aina parhaimpaansa yrittäen pitää Sinut terveenä, hyvinvoivana ja kivuttomana. Elämämme ja sen mukanaan tuomien moninaisten haasteiden vuoksi se ei kuitenkaan aina ole kokonaisuudellemme helppoa tai mahdollista ja joskus kehosi voi jopa tuntua viholliselta. Juuri silloin voimme auttaa Sinua ja kehoasi, kokonaisuuttasi, löytämään paremman keskinäisen tasapainon, voimme kulkea tukenasi tiellä kivuttomuuteen tai auttaa ja rohkaista Sinua kuulemaan kehosi viestit ja tarpeet. Olemme taitavia myös ylläpitämään saavutettua terveyttä kanssasi.

Olen suurella innolla kehittänyt yritystämme asiakkaidemme parasta ajatellen ja nyt omistan Osteofysio Laapas Oy:n mieheni, osteopaatti ja hieroja Marko Innasen kanssa. Teemme yhteistyötä neljän muun yrittäjän kanssa ja toimimme kolmella paikkakunnalla: Lappeenrannassa, Savitaipaleella ja Ylämaalla. Olemme kukin vankkoja osaajia omassa ammatissamme. Lisäkouluttaudumme jatkuvasti pitäen ammattitaitoamme vahvana, kehitymme ja opimme koko ajan.

Olemme perheyritys ja toivomme, että rento, välitön, lämmin, humoristinen ja avoin ilmapiiri välittyy Sinulle käydessämme meillä. Koen, että joukkoomme on valikoitunut loistavasti toisiaan täydentävät ammattilaiset omine vahvuuksineen. Lue meistä lisää henkilökunta-sivulta tai kysy rohkeasti puhelimitse, kuka meistä olisi sopivin kanssakulkija Sinulle juuri nyt. Huolehdimme ammattitaidostamme, mutta olemme ennenkaikkea ihmisiä, jotka ovat itsekin elämää nähneet ja kokeneet kaikenlaista. Tule reilusti ja rohkeasti hoitoon tai tapaamiseen ihan juuri sellaisena ihmisenä kuin sillä hetkellä olet.

Nähdään meillä! <3

Lämmöllä,

Erja Laapas

Osteofysio Laappaan yrittäjä ja toimitusjohtaja, osteopaatti ja fysioterapeutti

Comments are closed