Henkilökunta

Olemme perheyritys.
Erja ja Marko ovat naimisissa keskenään ja Tiina on Erjan äiti.
Toivomme, että rento ilmapiirimme välittyy asiakkaillemme asti.
Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Erja Laapas 

ERJALLE voit varata ajan fysioterapiaan, osteopatiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, seksuaalineuvontaan tai seksuaaliterapiaan.

”Olen koulutukseltani fysioterapeutti, osteopaatti ja seksuaaliterapeutti. Fysioterapeuttina olen toiminut 20 vuoden ajan, osteopaatti olen ollut 11 vuotta ja näiden lisäksi seksuaalisuuden pulmia olen asiakkaideni kanssa ratkonut 6 vuotta.

Fysioterapia ja osteopatia tarkoittavat vastaanotollani asiakkaan kehon manuaalista, siis käsillä, hoitamista, josta minulla on jo pitkä kokemus. Sen lisäksi mietin asiakkaani kanssa yhdessä mitä muutakin vaivojen taustalla voi olla kuin esimerkiksi vain paljon koneella oloa: miksi vaivasi tuli juuri nyt, mitä anatomiasi kertoo siitä, mihin kehosi haluaa sinun kiinnittävän huomiota, olisiko parempi vähentää vai lisätä arkeen jotakin? Oivallutan asiakkaitani huomaamaan, kuinka loogisesti keho toimii vaikkapa silloin, kun se hektisen elämänvaiheen jatkuessa liian kauan ilmoittaa levon tarpeesta lamaannuttavalla selkäkivulla tai pahenevalla migreenillä. Olen erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan. Olen myös perehtynyt hengitykseen ja käynyt mm. hoitava hengitys -koulutuksen. Olen työssä parhaimmillani siis tarkastellessani asiakkaani elämää kokonaisvaltaisesti. Yksittäinen pulma tai kipukohta kun kätkee alleen useimmiten paljon asioita, tapahtumia ja tunteita. 

Seksuaalisuuden pulmia ratkon keskustellen asiakkaani kanssa.

Elämän- sekä yhtiökumppanini on Marko, joka työskentelee myös Osteofysio Laapas Oy:ssä. Olen hyvin eläinrakas ihminen ja meillä asuu kissa ja kolme koiraa. Tykkään monipuolisesta reenailemisesta. Hyvin sosiaalisen työni vastapainoksi nautin yksinolosta. Syön usein valkosipulia -pahoittelen!”

Tapaamistamme mielenkiinnolla odottaen, Erja

Marko Innanen

MARKOLLE voit varata ajan osteopatiaan, hierontaan, urheiluhierontaan tai voice massageen.

”Olen ammatiltani osteopaatti ja koulutettu hieroja. Olen suorittanut myös voice massage -koulutuksen. Hierojana olen työskennellyt 9 vuotta ja osteopaattina 6 vuotta.

Asun vaimoni Erjan, joka työskentelee myös Osteofysio Laapas Oy:ssä, ja neljän lemmikkimme kanssa maaseudulla. Suuren osan vapaa-ajastani käytän monipuoliseen urheiluun -tällä hetkellä olen innostunut eniten pitkähköjen matkojen juoksemisesta ja astangajooga-harjoituksesta. Opiskelen itsekseni espanjaa ja haaveilen Espanjaan muutosta, en niinkään pidä talvesta ja lumitöistä.

Hoito-otteeni ovat monipuoliset ja sovellan tekniikoita aina asiakkaani mukaan -tarvittaessa otteeni voi olla siis hyvin napakka tai höyhenenkevyt. Voit jutella kanssani mistä vaan, mutta en useinkaan aloita keskustelua hoidon aikana, jos haluatkin olla vain hiljaa ja kuulostella kehon tuntemuksia. Nähdään!”

Terveisin, Marko

Tiina Laapas

TIINALLE voit varata ajan osteopatiaan (Ainonkadun lisäksi myös YLÄMAALLE).

”Olen koulutukseltani osteopaatti ja hoitanut osteopatialla 10 vuoden ajan. Lappeenrannan Ainonkadun vastaanoton lisäksi minulla on hoitohuone myös kotonani Ylämaalla. Vapaa-ajallani teen puutarhatöitä, sisustan kotiani ja kudon villasukkia. Tykkään lukea ja syventää tietojani kaikesta terveyteen, ravintoon ja hyvinvointiin liittyvästä.

Osteopatiassa minua kiehtoo sen syvä kokonaisvaltaisuus ja osteopatian yksi perusperiaatteista: ”keho voi parantaa itse itsensä, kun sille antaa mahdollisuuden” -pyrin auttamaan asiakastani mahdollistaen tämän. Keho ikäänkuin tallentaa kaikki elämänkokemuksensa lihas- ja kudosmuistiin ja jos näitä tapahtumia ei ole tavalla tai toisella käsitelty, ne voivat aiheuttaa esimerkiksi ryhtimuutoksia, epämukavaa oloa, kipuja, erilaisia sairauksia ja ennenaikaista vanhenemista. Siksi näiden jännitysten purkaminen kehosta on todella tarpeellista ja hyödyllistä. Minua kiinnostaa myös se, miten voimme omilla valinnoillamme vaikuttaa terveyteen ja pysyä hyvinvoivana myös ikääntyessämme.”

Tapaamisiin, Tiina 

——————————-

Tiloissamme työskentelee myös muita yrittäjiä, alta pääset tutustumaan heihin:
Ihana Studio / Piia Koskinen 
Yin-jooga / Adri Krommer
Pilates- keho- ja kasvo -tunnit / Anniina Ojala

——————————-

Comments are closed.