Henkilökunta

Video kuvattu vuonna 2017.

Erja Laapas 

*Osteopatia *Fysioterapia *Psykofyysinen fysioterapia *Hoitava Hengitys HB ® *Seksuaalineuvonta (opiskelijana)

Olen koulutukseltani osteopaatti D.O. (2013) ja fysioterapeutti AMK (2004). Olen erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan. Opiskelen parhaillaan myös seksuaalineuvojaksi.

Pidän rehellisestä ja laajasta elämän tarkastelusta ja olen työssä parhaimmillani, kun tiedän asiakkaastani muutakin kuin kipukohdan. Pitkän käsillä hoitamisen työkokemukseni lisäksi yhtenä osana hoitotyötä käytän asiakkaani ja asiakkaani kehon kertomaa elämäntarinaa -mietin asiakkaani kanssa yhdessä mitä muutakin vaivojen taustalla voi olla kuin esimerkiksi huono työergonomia tai surkea tyyny: miksi oireilusi tuli juuri nyt, mitä anatomiasi kertoo siitä, mitä kehosi haluaa kertoa siitä Sinulle, mitä ryhtisi kertoo elämästäsi minulle? Mitkä harjoitteet tukevat Sinua ja kehoasi juuri nyt -olisiko parempi vähentää vai lisätä elämään jotakin, lähdetäänkö liikkelle syvien vatsalihasten hermotuksesta vai kenties siitä, että menisit aiemmin nukkumaan? Oivallutan asiakkaitani huomaamaan, kuinka loogisesti ja oikein keho toimii vaikkapa silloin, kun se kiireisen työjakson päätteeksi ilmoittaa levon tarpeesta lamaannuttavalla selkäkivulla.

Elämän- sekä yhtiökumppanini on Marko, joka työskentelee myös Osteofysio Laapas Oy:ssä. Meillä on neljä koiraa ja yksi kissa. Tykkään musiikin kuuntelusta, aikaisin nukkumaan menemisestä ja hyvästä ruoasta, mutta en pidä kokkaamisesta. Liikutun helposti. Arvostamani työni vastapainoksi tykkään olla yksin hiljaisuudessa ja lukea. Harrastan hiihtoa, astangajoogaa sekä toiminnallisia treenejä. Nyt olen innostunut telemark-laskemisesta ja leuanvedosta. Syön aika usein valkosipulia -pahoittelen! 😉 Olen penkkiurheilija ja minut löytää lähes jokaisesta SaiPan kotipelistä.

Olen ollut yrittäjänä vuodesta 2008 lähtien ja toimin Osteofysio Laappaan toimitusjohtajana.

Tapaamistamme mielenkiinnolla odottaen, Erja

Marko Innanen

*Osteopatia *Hieronta

Olen ammatiltani koulutettu hieroja (2015) ja osteopaatti D.O. (2018). Aloitan Voice Massage -opiskelut maaliskuussa 2019.

Asun vaimoni Erjan, joka työskentelee myös Osteofysio Laapas Oy:ssä, ja viiden lemmikkimme kanssa maaseudulla. Suuren osan vapaa-ajastani käytän urheillen, joko jääkiekkoa pelaten tai puntteja nostaen sekä käyn silloin tällöin myös astangajoogassa. Tällä hetkellä olen innostunut kylmässä vedessä uimisesta sekä lankomieheni kanssa penkkipunnerrus-tuloksesta kilpailusta -olen häviöllä, vielä.. Opiskelen itsekseni espanjaa ja haaveilen Espanjaan muutosta. Puhun, mutisen -ja kiroilenkin, helposti itsekseni. 😉

Hierontaotteeni ovat luontaisesti melko napakat, mutta toki sovellan tekniikoita aina asiakkaani mukaan. Voit varata minulle ajan joko osteopatiaan tai hierontaan ja tulevana keväänä myös Voice Massageen.

Terveisin, Marko

Tiina Laapas

*Osteopatia 

Olen koulutukseltani osteopaatti D.O. (2014), koulutettu hieroja (2012) ja lähihoitaja.

Asun Lappeenrannan Ylämaalla ja minulla on työtilat myös kotonani. Vapaa-ajallani teen puutarhatöitä, sisustan kotiani, kudon villasukkia, luen, touhuan Aki-koirani kanssa ja opiskelen -lisää osteopatiaa sekä laajasti kaikkea terveyteen ja ravintoon liittyvää. Rakastan koiria ja vastaanotollani saatan tutulta asiakkaalta tiedustella ensimmäiseksi hänen koiransa kuulumisia! 😀 Tykkään lukea kertomuksia perinnerakentamisesta ja keväisin lumen alta paljastuva puutarha saa hullaantumaan -ruusut ja alppiruusut ovat lemppareitani. 🙂

Kiinnostuin osteopatiasta kokonaisvaltaisena hoitomuotona jo 90-luvulla luettuani siitä artikkelin, mutta vasta tyttäreni Erjan aloitettua osteopatian opinnot vuonna 2009, rohkenin hakeutua itsekin sitä opiskelemaan -valmistuen nelivuotisesta koulutuksesta vuonna 2014. Osteopatiassa minua kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus ja osteopatian yksi perusperiaatteista: ”keho voi parantaa itse itsensä, kun sille antaa mahdollisuuden”.

Kuulun siihen ihmisryhmään, jota ’eniten kiinnostaa kaikki’. 😉 Aivan erityisesti minua kiinnostaa ikääntyminen: miten joku ikääntyy terveenä, vaikuttaa iättömältä sekä säilyttää elämänhalunsa ja joku toinen taas ei. Uskon, että keho tallentaa kaiken elämän aikana kokemansa; surut, muistot ja tunteet lihas-ja kudosmuistiinsa. Jos niitä ei ole tavalla tai toisella käsitelty, ne jäävät kehoon aiheuttaen ryhtimuutoksia, kipuja, sairauksia ja ennenaikaista vanhenemista. Näiden jännitysten purkaminen kehosta on todella tarpeellista ja mielenkiintoista -ja se on osteopatiaa.

Tapaamisiin, Tiina

Hanna Kuukka

*Scio-bioresonanssi  *Reiki

Olen Scio-hoitaja, reiki-hoitaja (II-taso) sekä elämäntaidon valmentaja (MB Elämäntaidon valmentaja, Master Coach). Olen koulutukseltani myös hammashoitaja.

Helsingin ja Rooman vuosien jälkeen olen palannut juurilleni Etelä-Karjalaan. Perheeseeni kuuluu aviomies, kolme lasta ja koiria. Harrastan ratsastusta sekä MP pilatesta ja nautin ulkoilusta kuopukseni kanssa, etenkin mäenlasku Stigalla on mahtavaa! 😀 Tykkään myös matkustella ja suosikkikohteeni on Italia. Pyrin käymään vuosittain myös ihanassa Islannissa vaeltamassa islanninhevosilla. Olen elämäniloinen ja innostun helposti uusista asioista.

Minua kiinnostaa kovasti ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen lisääminen. Olen oman elämäni kautta kokenut, kuinka henkinen ja fyysinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä ja miten tärkeää näiden tasapaino onkaan hyvinvoinnille. Näen ja koen ihmisen kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen: keho, sydän, mieli – näitä ei voi erottaa toisistaan! 🙂

Tapaamisiin, Hanna

Pia Villa

*Scio-bioresonanssi

Olen Scio-hoitaja ja erittäin innoissani asiasta! 😀  Mielenkiinto kehon ja mielen yhteistyöhön ja henkiseen hyvinvointiin heräsi minussa jo vuosituhannen alussa. Olen käynyt reikikursseja vuosina 2004-2006 ja enkelihoitaja minusta tuli vuonna 2016. Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja. 

Minulla on kaksi täysi-ikäistä lasta. Vapaa-ajallani olen ns. ”sosiaalinen erakko” -iloitsen ihanista ystävistäni, mutta suurimman osan vapaastani vietän kuitenkin perheeni parissa. Perheeseeni kuuluu lasten lisäksi aviomies ja ”iltatähtemme karvaturkilla” eli 7-vuotias vilkas villakoira, Tino. Lenkkeilyt Tinon kanssa metsässä ovatkin minulle mitä parahinta vapaa-ajan viettoa. Harrastan kausiluontoisesti myös kahvakuulailua ja joogaa. Käsityöt kuuluvat minulla sekä arkeen ja että juhlaan.. sukkaa pukkaa melkein tauotta, haluatko parin..? 😉

Odotan suurella innolla tapaamistamme Scio-hoidon merkeissä! 🙂

Nähdään, Pia

Laura Mäkinen 

HUOM: Ei vastaanottoa enää Lpr:ssa 1.1.19 lähtien! Tässä Lauran terveiset: ”Muutin nyt vuoden 2018 lopussa takaisin kotiseudulleni, Nurmekseen. Elämä johdatti minut 2,5vuotta sitten Lappeenrantaan -olen viihtynyt hyvin ja olen oppinut paljon, ennenkaikkea itsestäni. Koko ikäni olen Nurmeksessa asunut ja kotiseudun kutsu sitkeästi vaan kuului Etelä-Karjalaan asti ja sitä kutsua nyt seurasin. Olen kiitollinen Osteofysio Laappaalle mahdollisuudesta työllistyä ja etenkin teille arvoisat asiakkaani lausun suuren ja lämpimän kiitoksen! 😘 On ollut suuri ilo tutustua teihin jokaiseen ja lämmöllä teitä kaikkia muistan. Kiitos!”

Comments are closed