Henkilökunta

Olemme perheyritys -Erja ja Marko ovat naimisissa keskenään ja Tiina L. on Erjan äiti.
Meillä työskentelee myös muita yrittäjiä: Tiina H., Anniina, Adri ja Heidi. Tällä sivulla voit lukea meistä tarkemmin ja löydät linkit muiden yrittäjien nettisivuille tutustuaksesi heihin.

Toivomme, että rento ilmapiirimme välittyy asiakkaillemme asti.

Pidämme ammattitaidostamme huolta, mutta ennenkaikkea olemme kaikki ihmisiä, jotka olemme itsekin kokeneet elämässä kaikenlaista -tervetuloa siis juuri sellaisena kuin olet.

Erja Laapas 

*Osteopatia *Fysioterapia *Psykofyysinen fysioterapia *Seksuaalineuvonta *Seksuaaliterapia 

Olen koulutukseltani osteopaatti (2013) ja fysioterapeutti (2004). Olen erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan. Olen myös seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti ja Hoitava Hengitys -ohjaaja.

Pidän elämän tarkastelusta ja olen työssä parhaimmillani, kun tiedän asiakkaastani muutakin kuin kipukohdan. Pitkän käsillä hoitamisen työkokemukseni lisäksi tärkeänä osana työtäni käytän asiakkaani kehon kertomaa elämäntarinaa ja mietin asiakkaani kanssa yhdessä mitä muutakin vaivojen taustalla voi olla kuin esimerkiksi vain paljon koneella oloa -miksi oireilusi tai vaivasi tuli juuri nyt, mitä anatomiasi kertoo siitä, mihin kehosi haluaa Sinun kiinnittävän huomiota, olisiko parempi vähentää vai lisätä arkeen jotakin? Oivallutan asiakkaitani huomaamaan, kuinka loogisesti ja oikein keho toimii vaikkapa silloin, kun se kiireisen työjakson tai hektisen elämänvaiheen jatkuessa liian kauan ilmoittaa levon tarpeesta lamaannuttavalla selkäkivulla.

Minulle voit halutessasi puhua turvallisin mielin myös seksuaalisuudesta -voit varata ajan seksuaalineuvontaan tai seksuaaliterapiaan tai jutella mietityttävistä asioista myös fysioterapia- tai osteopatiakäynnilläsi.

Elämän- sekä yhtiökumppanini on Marko, joka työskentelee myös Osteofysio Laapas Oy:ssä. Meillä on neljä koiraa ja yksi kissa. Tykkään raittiista ilmasta, monipuolisesta reenailemisesta, melkein kaikenlaisesta musiikista ja hyvästä ruoasta -kunhan sen voi valmistaa nopeasti ilman liikoja raaka-aineita! Hyvin sosiaalisen työni vastapainoksi nautin yksinolosta. Syön usein valkosipulia -pahoittelen! 😉

Toimin yrittäjänä viidettätoista vuotta ja olen Osteofysio Laappaan toimitusjohtaja sekä toiminnasta vastaava.

Tapaamistamme mielenkiinnolla odottaen, Erja

Marko Innanen

*Osteopatia *Hieronta *Voice Massage

Olen ammatiltani osteopaatti (2018) ja koulutettu hieroja (2015). Olen suorittanut myös Voice Massage -koulutuksen.

Asun vaimoni Erjan, joka työskentelee myös Osteofysio Laapas Oy:ssä, ja viiden lemmikkimme kanssa maaseudulla. Suuren osan vapaa-ajastani käytän urheillen, joko lenkkeillen, pyöräillen tai puntteja nostaen. Käyn myös astangajoogassa. Tällä hetkellä olen innostunut kylmässä vedessä uimisesta sekä lankomieheni kanssa penkkipunnerrus-tuloksesta kilpailusta -olen häviöllä, vielä. Opiskelen itsekseni espanjaa ja haaveilen Espanjaan muutosta. Puhun, mutisen -ja kiroilenkin, helposti itsekseni. 😉

Hoito-otteeni ovat monipuoliset ja sovellan tekniikoita aina asiakkaani mukaan -tarvittaessa otteeni voi olla siis hyvin napakka tai höyhenenkevyt. Voit varata minulle ajan joko osteopatiaan, hierontaan ja Voice Massageen.

Terveisin, Marko

Tiina Laapas

*Osteopatia 

Olen koulutukseltani osteopaatti (2014), koulutettu hieroja (2012) ja lähihoitaja. Asun Lappeenrannan Ylämaalla ja minulla on työtilat myös kotonani autotallin päädyssä. Vapaa-ajallani teen puutarhatöitä, sisustan kotiani, kudon villasukkia, touhuan koirani kanssa ja opiskelen – lisää osteopatiasta sekä kaikkea terveyteen, ravintoon ja hyvinvointiin liittyvää.

Osteopatiassa minua kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus ja osteopatian yksi perusperiaatteista: ”keho voi parantaa itse itsensä, kun sille antaa mahdollisuuden”. Minua kiinnostaa se, miten voimme omilla valinnoillamme vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin ja pysyä hyvinvoivana myös ikääntyessämme.

Keho tallentaa kaikki elämänsä aikana kokemat tapahtumat lihas- ja kudosmuistiinsa erilaisina jännitystiloina. Jos näitä tapahtumia ei ole tavalla tai toisella käsitelty, ne jäävät kehon muistiin aiheuttaen esimerkiksi ryhtimuutoksia, epämukavaa oloa, kipuja, erilaisia sairauksia ja ennenaikaista vanhenemista. Siksi näiden jännitysten purkaminen kehosta on todella tarpeellista ja hyödyllistä – ja se on osteopatiaa.

Tapaamisiin, Tiina L.

Tiina Hulkkonen

*FLT Ravintovalmennus *Brain Relief® rentoutushoito

Olen FLT Ravintovalmentaja® ja opiskellut funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa ravintovalmennusta Paula Heinosen koulutuksissa vuodesta 2014. Ensimmäinen kosketus alaan olivat Paulan yleisöluennot, radio-ohjelmat ja kirjat. Oman terveyteni palauttamiseen sain avun funktionaalisen lääketieteen menetelmin yli kymmenen vuotta sitten. Tunne oli mahtava, kun aloin huomata elinvoiman palautuvan. Työelämän muutosten myötä lähdin opiskelemaan FLT Ravintovalmentajaksi®.

Ei ole yhdentekevää mitä syöt, mutta pinnistelemällä ja ponnistelemalla suoritettu ruokavalio ei mielestäni tuota optimaalista lopputulosta. Minua inspiroikin miten itsestä huolehtimisesta saadaan luonnollinen osa arkea, pelon sijaan motivaationa lempeys ja rakkaus. Olet kokonaisuus, jossa keho, mieli ja tietoisuus vaikuttavat toisiinsa. Ravitsemuksen lisäksi olen kiinnostunut itsensä kehittämisestä ja tietoisuustaidoista. Vapaa-aikanani nautin hiljaisuudesta ja metsässä liikkumisesta.

Teen myös Brain Relief® rentoutushoitoa -lue kaikista palveluistani ja minusta lisää sivuiltani tiinahulkkonen.fi.

Terkuin, Tiina H.

RYHMÄT:

– Pilatesta ja kehonhuoltoa sekä kasvoharjoitteita ohjaa Anniina Ojala.
– Yin-joogaa ohjaa Adri Krommer.
– Astangajoogaa ohjaa Heidi Ruokoniemi.

Comments are closed.