Osteopatia

Osteopatialla meillä sinua hoitavat:
Erja Laapas
(osteopaatti ja fysioterapeutti)
Marko Innanen (osteopaatti ja koulutettu hieroja)
Tiina Laapas (osteopaatti)

Osteopatia on käsillä tehtävä hoitomenetelmä, jolla hoidamme pehmein ja rytmisin liikkein kehon rakenteita: lihaksia, luita, niveliä, nivelsiteitä, jänteitä, sidekudoksia ja kalvoja.

Nämä kaikki kehon rakenteet muodostavat toiminnallisen kokonaisuuden ja muutokset rakenteiden toiminnassa häiritsevät mm. hermoviestintää ja verenkiertoa aiheuttaen jännityksiä sekä erilaisille kivuille ja vaivoille altistumista.

Huomioimme hoidossa sinut tarkasti haastattelemalla ja hoitamalla kokonaisuuttasi. Tämä tarkoittaa sitä, että terveyteesi vaikuttaa edellä mainitut kehosi rakenteet ja niiden toiminta, mutta myös koko elämäntilanteesi kiireineen, stresseineen, ruokavalioineen ja sosiaalisine suhteineen sekä työssä että vapaa-ajalla.

Siirry ajanvaraukseen

Osteopatia on länsimainen manuaaliterapian hoitomuoto, jonka kehitti amerikkalainen lääkäri Andrew Taylor Still (1828-1917). Suomessa osteopatia ei ole vaihtoehtoinen hoitomuoto, vaan se on valvottua ja säädeltyä terveydenhuoltoa. Osteopaatti on Valviran nimikesuojattu ammattihenkilö. Osteopaatin ammattinimikettä saa käyttää tutkinnon suorittanut osteopaatti. Valviran Julkiterhikki

Osteopatia-hoitokerta kestää noin 40-60min. Osteopatian ajallinen kesto riippuu kustakin asiakkaasta ja asiakkaan kehon sen hetkisestä tilanteesta. Hoidon aikana saat puhua tai olla hiljaa omissa ajatuksissasi. Jos haluat, autamme sinua ymmärtämään kokonaisuuttasi ja kehon vaivojen yhteyksiä elämääsi tai voit vain kuunnella hoitoa ja todeta sen kokonaisvaltaiset vaikutukset.

lapsihoito_6395_400px

Voit varata ajan osteopatiaan jos kärsit kivuista tai säryistä, välilevyvaivoista, hermopinteistä, erilaisista päänsäryistä, migreeneistä, ryhtihäiriöistä, toispuoleisuuden tunteesta, lihasepätasapainosta, stressistä, väsymyksestä tai raskausajan vaivoista. Osteopatiaan voit tulla myös leikkauksien jälkeen tai optimoimaan kehosi palautuminen raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Tiina ja Erja hoitavat myös vauvoja ja kaikenikäisiä lapsia.

Osteopatialla hoidetaan ja ylläpidetään myös terveyttä -sinulla ei siis tarvitse olla mitään erityistä vaivaa hoitoaikaa varatessasi.

Varaa aikasi tästä!

Voit myös varata ajan numerosta 044 313 2066

Comments are closed.