Voice Massage

Voice massagella Sinua hoitaa Marko Innanen, koulutettu hieroja ja osteopaatti. (Videolla Voice massagesta kertoo Laura, joka oli meillä töissä ennen takaisin kotiseudulle muuttoaan.)

Voice massagen avulla rentoutetaan hengitykseen, äänentuottoon, kielen liikkeisiin ja purentaan osallistuvat lihakset. Voice massage -hoito tapahtuu hierontaottein ja sen tavoitteena on poistaa edellä mainittujen  lihasryhmien jännitystilat ja ehkäistä näistä jännitystiloista aiheutuvien häiriöiden syntyä. Voice massagen avulla pyritään säilyttämään kehon rakenteiden hyvä toiminnallinen tasapaino koko ylävartalon alueella. Voice massage -hoidolla luodaan hyvät edellytykset muun muassa vapaalle hengitykselle, puheelle ja laulamiselle.

Hoidossa käsitellään erityisesti hengitykseen liittyvät kehon rakenteet sekä myös äänentuottoon ja purentaan osallistuvat lihasryhmät. Voice massagessa hoidetaan tarkasti ja huolellisesti pään, kaulan, kallonpohjan, kaularangan ja koko niskahartiaseudun alue. Voit siis varata ajan Voice Massageen jos kärsit vaikkapa päänsäryistä tai niskahartiaseudun lihaskireyksistä eli ilman hengitys-, ääni- tai purentaongelmiakin olet tervetullut Voice massageen.

Kasvojen ja purennan alueen lihasten käsittelyllä pyritään vapauttamaan erilaisista purentahäiriöistä, esimerkiksi yöllisestä hampaiden narskuttelusta, aiheutuneita lihaskireyksiä ja lievittämään niistä johtuvia moninaisia kiputiloja. Kaularangan ja kaulan lihasten syvällinen käsittely kuuluu oleellisena osana Voice massage -hoitoon.

Voice massagen avulla vapautetaan lihaksia erityisesti niistä jännitteistä, jotka häiritsevät äänentuotonalueen tasapainoista toimintaa ja siten ehkäistään jännitystiloista aiheutuvien äänihäiriöiden syntymistä.

Hoitokerta kestää 75min. Käsittelyn lisäksi hoidossa voidaan tehdä hengitysharjoituksia ja tarvittaessa saat opastuksen kotiharjoitteluun.

Voice Massage on siilinjärveläisen Leena Koskisen 1980–luvulta alkaen kehittämä hierontahoito, joka pohjautuu klassiseen hierontaan.

Suosittelemme Voice massagea niskahartiaseudun ongelmien lisäksi erityisesti paljon työssään puhuville, astmaatikoille, allergikoille ja laulun ammattilaisille sekä puhallinsoittajille, tukemaan puhe- ja ääniterapiaa sekä laulunopiskelua, laukaisemaan purentalihasten jännitys- ja kiputiloja, refluksitaudin lisähoitona rentouttamaan kurkunpään lihaksia ja palleaa, erilaisissa keuhkosairauksissa auttamaan hengitystä sekä moninaisissa neurologisissa sairauksissa helpottamaan nielemistä, puhumista ja hengitystä.

Varaa aikasi Voice Massageen tästä

Voit myös varata ajan numerosta 044 313 2066

Comments are closed.